Klasyczny schabowy

Klasyczny schabowy

z ziemniakami gotowanymi w wodzie, koprem i zestawem surówek

Placki ziemniaczane

podane z gulaszem wieprzowym i zestawem surówek

Filet z kurczaka marynowany w ziołach

podany na frytkach z batatów i zestawem surówek

Filet z sandacza z patelni

Podawany z grubą frytką i zestawem surówek

Konfitowane poliki wołowe z sosem chrzanowym

podane na puree musztardowo-ziemniaczanym ze smażonymi warzywami w tymianku

Makrela smażona na palonym maśle

podana z ziemniakami w łupinach z kaparami i piklowanym burakiem

Długo pieczone żeberko na sosie śliwkowym

Podawane z ziemniakami pieczonymi i karmelizowanymi kiszonymi ogórkami

Tagliatelle z kawałkami kurczaka

podane z boczkiem i sosem śmietankowym

Tagliatelle nero di seppia z krewetkami

podane ze świeżym prażonym czosnkiem

Burger wołowy z żółtym serem i boczkiem grillowanym

z krążkami cebulowymi, warzywami, pikantną papryczką piri piri podawany z frytkami steakhouse