Zamówienia a’la carte przyjmujemy w godzinach:
niedziela – czwartek 12:00-20:00
piątek – sobota 12:00-21:30
Zamówienia a’la carte przyjmujemy w godzinach:
niedziela – czwartek 12:00-20:00
piątek – sobota 12:00-21:30
W naszym menu znajdą Państwo wykwintne dania, skomponowane w oparciu o aromatyczne zioła i świeże lokalne produkty. Sztuka tworzenia smaków pod okiem doświadczonego Szefa Kuchni zachwyci najbardziej wyrafinowanych smakoszy prawdziwą ucztą dla oczu i podniebienia.
Zupy
Krem z leśnych grzybów
z grzankami
Krem marchewkowy
z nutą imbirową
Rosół z makaronem
Żurek polski
z jajkiem
Dania główne
Pstrąg z masłem czosnkowym
ziemniaki opiekane i surówka
Sandacz z patelni
frytki i surówka
Spaghetti z krewetkami
Grillowany filet z kurczaka
z frytkami z batatów, sosem czosnkowym i surówką
Kotlet schabowy
z ziemniakami gotowanymi i surówką
Placki ziemniaczane
z gulaszem wieprzowym, śmietaną i surówką
Tagliatelle z kurczakiem
pomidorkami cherry i śmietaną
Sałatki
Mix sałat z winegretem
Sałatka a’la grecka
Sałatka z grillowanym kurczakiem
z koparami w miodowo-musztardowym sosie
Desery
Brownie
z ciepłymi powidłami ze śliwek
Puchar lodów
z owocami
Ciasto
z hotelowej cukierni
Dla dzieci
Mini sznycel drobiowy
z frytkami i surówką
Nuggetsy z kurczaka
z frytkami i surówką z marchewki
Zupa pomidorowa
z makaronem
Rosół bez zielonego
z makaronem
Dania wege
Wege burger
z sałatkami
Gnocchi z suszonym pomidorem
z cebulką, szpinakiem baby i pomidorem
Ravioli
z serem i pesto
menu