Kierownik zmiany gastronomii - Hotel MAGELLAN*** SPA & Business – Hotel SPA Polska

Kierownik zmiany gastronomii

Miejsce pracy: Bronisławów

Obowiązki:

  • Organizowanie, koordynowanie i kontrola pracowników na zmianie w dziele gastronomii
  • Koordynowanie i kontrolowanie przebiegu imprez na zmianie
  • Profesjonalna, skuteczna i elastyczna obsługa gości hotelowych i grup konferencyjnych
  • Prowadzenie dokumentacji sprzedażowej
  • Współpraca z innymi działami hotelu
  • Pomoc w rozwiązywaniu problemów i trudnych sytuacji w innych działach na zmianie
Oczekujemy:

  • dyspozycyjność
  • zaangażowanie, uczciwość, sumienność
  • Profesjonalna, skuteczna i elastyczna obsługa gości hotelu
  • Umiejętność podejmowania decyzji w trudnych sytuacjach
Oferujemy:

  • możliwość rozwoju osobistego,
  • możliwość awansu,
  • dobre warunki pracy oraz przyjazną atmosferę
  • szkolenia stanowiskowe
  • umowę o pracę etat
  • zniżki pracownice na nasze usługi hotelowe i gastronomiczne
  • posiłki regeneracyjne w trakcie zmiany

 

 

CV prosimy wysyłać na adres: marzena.kucharska@hotelmagellan.pl