Kierownik zmiany gastronomii

Miejsce pracy: Bronisławów

Obowiązki:

  • Organizowanie, koordynowanie i kontrola pracowników na zmianie w dziele gastronomii
  • Koordynowanie i kontrolowanie przebiegu imprez na zmianie
  • Profesjonalna, skuteczna i elastyczna obsługa gości hotelowych i grup konferencyjnych
  • Prowadzenie dokumentacji sprzedażowej
  • Współpraca z innymi działami hotelu
  • Pomoc w rozwiązywaniu problemów i trudnych sytuacji w innych działach na zmianie
Oczekujemy:

  • dyspozycyjność
  • zaangażowanie, uczciwość, sumienność
  • Profesjonalna, skuteczna i elastyczna obsługa gości hotelu
  • Umiejętność podejmowania decyzji w trudnych sytuacjach
Oferujemy:

  • możliwość rozwoju osobistego,
  • możliwość awansu,
  • dobre warunki pracy oraz przyjazną atmosferę
  • szkolenia stanowiskowe
  • umowę o pracę etat
  • zniżki pracownice na nasze usługi hotelowe i gastronomiczne
  • posiłki regeneracyjne w trakcie zmiany

“Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.).”

Skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

 

 

CV prosimy wysyłać na adres: kariera@grupamolo.pl