Filet z kurczaka marynowany w ziołach

Filet z kurczaka marynowany w ziołach

podany na frytkach z batatów i zestawem surówek

Filet z sandacza z patelni

Podawany z grubą frytką i zestawem surówek

Konfitowane poliki wołowe z sosem chrzanowym

podane na puree musztardowo-ziemniaczanym ze smażonymi warzywami w tymianku

Makrela smażona na palonym maśle

podana z ziemniakami w łupinach z kaparami i piklowanym burakiem

Długo pieczone żeberko na sosie śliwkowym

Podawane z ziemniakami pieczonymi i karmelizowanymi kiszonymi ogórkami

Tagliatelle z kawałkami kurczaka

podane z boczkiem i sosem śmietankowym

Tagliatelle nero di seppia z krewetkami

podane ze świeżym prażonym czosnkiem

Burger wołowy z żółtym serem i boczkiem grillowanym

z krążkami cebulowymi, warzywami, pikantną papryczką piri piri podawany z frytkami steakhouse

Placki ziemniaczane

podawane z serkiem wiejskim i szczypiorkiem

Gnocchi z suszonym pomidorem

podawane z młodym szpinakiem i oliwą
1 3 4 5 6 7